Ron Vlaar vertelt over ervaring met Louis van Gaal: 'Makkelijk op de kast te krijgen'

Ron Vlaar vertelt over ervaring met Louis van Gaal: 'Makkelijk op de kast te krijgen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ron Vlaar</em> vertelt over ervaring met <em>Louis van Gaal</em>: 'Makkelijk op de kast te krijgen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. In Renze op zondag wordt het zonderlinge gedrag van bondscoach Louis van Gaal besproken. Van Gaal heeft altijd een lastige relatie met de pers gehad, en daar is met name Hans Kraay jr. regelmatig de dupe van geweest. Ron Vlaar heeft ervaring met Van Gaal als trainer, en volgens 'Ron Beton' is hij makkelijk op de kast te krijgen: "Hij vindt het al snel een domme vraag." Als jonge speler had Vlaar moeite met Van Gaal, maar later veranderde dat: "Als dat me nu zou overkomen zou ik denken: dat boeit me helemaal geen reet, ik heb er schijt aan en ik ga toch wel mijn eigen weg." Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Ron Vlaar vertelt over ervaring met Louis van Gaal: 'Makkelijk op de kast te krijgen'

In Renze op zondag wordt het zonderlinge gedrag van bondscoach Louis van Gaal besproken. Van Gaal heeft altijd een lastige relatie met de pers gehad, en daar is met name Hans Kraay jr. regelmatig de dupe van geweest. Ron Vlaar heeft ervaring met Van Gaal als trainer, en volgens 'Ron Beton' is hij makkelijk op de kast te krijgen: "Hij vindt het al snel een domme vraag." Als jonge speler had Vlaar moeite met Van Gaal, maar later veranderde dat: "Als dat me nu zou overkomen zou ik denken: dat boeit me helemaal geen reet, ik heb er schijt aan en ik ga toch wel mijn eigen weg."

Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV