Zien: kroegen stromen langzaam vol met fans voor eerste WK-wedstrijd Oranje

Zien: kroegen stromen langzaam vol met fans voor eerste WK-wedstrijd Oranje

Nog even geduld en dan kun je kijken naar de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het WK in Qatar. De kroegen stromen al langzaamaan vol met Oranjefans, om 17.00 uur speelt Nederland tegen Senegal.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder.

Bekijk hier hoe de NOS verslag doet van het WK. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Zien: kroegen stromen langzaam vol met fans voor eerste WK-wedstrijd Oranje Nog even geduld en dan kun je kijken naar de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het WK in Qatar. De kroegen stromen al langzaamaan vol met Oranjefans, om 17.00 uur speelt Nederland tegen Senegal. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Bekijk hier hoe de NOS verslag doet van het WK. Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv. Zien: Noa Vahle staat te koukleumen in stadion in Qatar, 'gasprijs maakt niet uit hier' Bekijk deze video » Barbara Barend in shock: 'FIFA geeft WK-spelers gele kaart als ze OneLove-band dragen' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's