Hart van Nederland: feest op Oranjerotonde in Apeldoorn na winst Nederland (video)

Hart van Nederland: feest op Oranjerotonde in Apeldoorn na winst Nederland (video)

Bekijk ook het volledige speelschema van het WK 2022.

<em>Hart van Nederland</em>: feest op Oranjerotonde in Apeldoorn na winst Nederland (video) Bekijk ook het volledige speelschema van het WK 2022. Samenvatting Senegal - Nederland (WK voetbal) Bekijk deze video » Nederland heeft de eerste wedstrijd op het WK Voetbal in Qatar gewonnen met 0-2. Oranje kwam wat langzaam op gang, maar dat maakt de blijdschap bij de fans er niet minder om. Sterker nog: in Apeldoorn wordt een enorm feest gebouwd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien: Demonstranten Kick Out Zwarte Piet bekogeld met eieren bij intocht in Zaandam Bekijk deze video » Video: Opnieuw file bij IKEA Delft, pinstoring de oorzaak Bekijk deze video » Zien: kroegen stromen langzaam vol met fans voor eerste WK-wedstrijd Oranje Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nederland heeft de eerste wedstrijd op het WK Voetbal in Qatar gewonnen met 0-2. Oranje kwam wat langzaam op gang, maar dat maakt de blijdschap bij de fans er niet minder om. Sterker nog: in Apeldoorn wordt een enorm feest gebouwd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's