Hart van Nederland gemist? 'Kruisboogschutter Almelo is ontoerekeningsvatbaar' (video)

Hart van Nederland gemist? 'Kruisboogschutter Almelo is ontoerekeningsvatbaar' (video)

<em>Hart van Nederland</em> gemist? 'Kruisboogschutter Almelo is ontoerekeningsvatbaar' (video) Deskundigen hebben de kruisboogschutter maandag in de rechtszaal beoordeeld als ontoerekeningsvatbaar. Ze zeggen dat hij waarschijnlijk psychotisch was tijdens het drama in september 2021 waarbij twee vrouwen om het leven kwamen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Opnieuw file bij IKEA Delft, pinstoring de oorzaak Bekijk deze video » Zien: kroegen stromen langzaam vol met fans voor eerste WK-wedstrijd Oranje Bekijk deze video » Hart van Nederland: feest op Oranjerotonde in Apeldoorn na winst Nederland (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Deskundigen hebben de kruisboogschutter maandag in de rechtszaal beoordeeld als ontoerekeningsvatbaar. Ze zeggen dat hij waarschijnlijk psychotisch was tijdens het drama in september 2021 waarbij twee vrouwen om het leven kwamen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's