Dick Advocaat niet te spreken over Matthijs de Ligt: 'Komt stuntelig over'

Dick Advocaat niet te spreken over Matthijs de Ligt: 'Komt stuntelig over'

Dinsdag 22 november 2022 om 08:17

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dick Advocaat</em> niet te spreken over <em>Matthijs de Ligt</em>: 'Komt stuntelig over' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 21 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Dick Advocaat schoof na de wedstrijd Senegal - Nederland aan bij De Oranjewinter om te praten over alle ontwikkelingen rondom het WK voetbal. Daarbij kwam ook verdediger Matthijs de Ligt ter sprake. René van der Gijp vraagt zich af of De Ligt sinds zijn vertrek bij Ajax - waar hij fantastisch speelde - wel vooruit is gegaan, want het tegendeel is eerder waar. Volgens Advocaat komt De Ligt bovendien niet helemaal tot zijn recht in een systeem met drie centrale verdedigers; hij komt zelfs 'stuntelig' over. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Dick Advocaat schoof na de wedstrijd Senegal - Nederland aan bij De Oranjewinter om te praten over alle ontwikkelingen rondom het WK voetbal. Daarbij kwam ook verdediger Matthijs de Ligt ter sprake. René van der Gijp vraagt zich af of De Ligt sinds zijn vertrek bij Ajax - waar hij fantastisch speelde - wel vooruit is gegaan, want het tegendeel is eerder waar. Volgens Advocaat komt De Ligt bovendien niet helemaal tot zijn recht in een systeem met drie centrale verdedigers; hij komt zelfs 'stuntelig' over.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's