Chateau Meiland: Maxime past trouwjurken

Chateau Meiland: Maxime past trouwjurken

In Chateau Meiland wordt langzaam toegewerkt naar de bruiloft van Leroy en Maxime en daar hoort het passen van bruidskleding uiteraard ook bij. De toekomstige bruid weet precies wat ze wil: 'Ik wil een strak lijfje, vanaf de taille wat wijder en dan het liefst met bloemetjes erop geborduurd. Ik wil dat prinses-achtige.' Vervolgens showt ze een aantal trouwjurken aan haar familie.

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Chateau Meiland: <em>Maxime</em> past trouwjurken In Chateau Meiland wordt langzaam toegewerkt naar de bruiloft van Leroy en Maxime en daar hoort het passen van bruidskleding uiteraard ook bij. De toekomstige bruid weet precies wat ze wil: 'Ik wil een strak lijfje, vanaf de taille wat wijder en dan het liefst met bloemetjes erop geborduurd. Ik wil dat prinses-achtige.' Vervolgens showt ze een aantal trouwjurken aan haar familie. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Chateau Meiland: zo zag je Martien nog nooit, in gele zwembroek! Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Erica blijkt boomknuffelaar Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Maxime past trouwjurken

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's