Albert Verlinden over DWDD-debacle: "Het zijn domme kippetjes bij de publieke omroep"

Albert Verlinden over DWDD-debacle: "Het zijn domme kippetjes bij de publieke omroep"

Dinsdag 22 november 2022 om 20:38

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 22 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Sinds het artikel in de Volkskrant over hoe het er achter de schermen bij DWDD aan toe ging, liggen de NPO en Matthijs van Nieuwkerk zwaar onder vuur. In HLF8 bespreken de gasten het nieuws dat NPO-directeur Frans Klein tijdelijk zijn functie neerlegt. Deze doet dat naar aanleiding van het onafhankelijk onderzoek dat gaat plaatsvinden.

Kippetjes
Albert Verlinde mist aan dit hele verhaal dat mensen, bestuurders met elkaar praten en zich voorbereiden op wat er komen gaat: "Het zijn domme kippetjes bij de publieke omroep, die zich laten overvallen!"

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Albert Verlinden</em> over <em>DWDD</em>-debacle: &quot;Het zijn domme kippetjes bij de publieke omroep&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 22 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Sinds het artikel in de Volkskrant over hoe het er achter de schermen bij DWDD aan toe ging, liggen de NPO en Matthijs van Nieuwkerk zwaar onder vuur. In HLF8 bespreken de gasten het nieuws dat NPO-directeur Frans Klein tijdelijk zijn functie neerlegt. Deze doet dat naar aanleiding van het onafhankelijk onderzoek dat gaat plaatsvinden. KippetjesAlbert Verlinde mist aan dit hele verhaal dat mensen, bestuurders met elkaar praten en zich voorbereiden op wat er komen gaat: "Het zijn domme kippetjes bij de publieke omroep, die zich laten overvallen!" Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's