Johan Derksen ziet ongeïnteresseerde Steven Bergwijn: 'Hoop dat ze mij levenslang boycotten'

Johan Derksen ziet ongeïnteresseerde Steven Bergwijn: 'Hoop dat ze mij levenslang boycotten'

Donderdag 24 november 2022 om 08:31

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> ziet ongeïnteresseerde <em>Steven Bergwijn</em>: 'Hoop dat ze mij levenslang boycotten' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. In De Oranjewinter kwam woensdagavond een fragment voorbij uit de persconferentie van Steven Bergwijn en Davy Klaassen. Daarbij maakte vooral Bergwijn een wel érg ongeïnteresseerde indruk. De heren aan tafel vragen zich af waar ze naar zitten te kijken. "Ik hoop dat deze mensen mij levenslang blijven boycotten," aldus Johan Derksen. Volgens René van der Gijp komen de rayonhoofden van de Elfstedentocht meteen bij elkaar als we een thermometer in het hoofd van Bergwijn steken en Derksen vindt de spelers van het Nederlands elftal 'zonnekoninkjes'. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In De Oranjewinter kwam woensdagavond een fragment voorbij uit de persconferentie van Steven Bergwijn en Davy Klaassen. Daarbij maakte vooral Bergwijn een wel érg ongeïnteresseerde indruk. De heren aan tafel vragen zich af waar ze naar zitten te kijken. "Ik hoop dat deze mensen mij levenslang blijven boycotten," aldus Johan Derksen. Volgens René van der Gijp komen de rayonhoofden van de Elfstedentocht meteen bij elkaar als we een thermometer in het hoofd van Bergwijn steken en Derksen vindt de spelers van het Nederlands elftal 'zonnekoninkjes'.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's