Fabio Jakobsen blikt terug op gruwelijke crash Ronde van Polen: '135 hechtingen'

Fabio Jakobsen blikt terug op gruwelijke crash Ronde van Polen: '135 hechtingen'

Donderdag 24 november 2022 om 09:02

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Fabio Jakobsen</em> blikt terug op gruwelijke crash <em>Ronde van Polen</em>: '135 hechtingen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Fabio Jakobsen kwam in 2020 gruwelijk ten val in de Ronde van Polen. Hij vertelt bij Op1 dat hij zich niks herinnert van de crash, maar des te meer van de pijnlijke operaties die volgden in het ziekenhuis. Hij somt op: "Ik miste stukjes van mijn boven- en onderkaak, ik ben tien tanden verloren. [...] 135 hechtingen heeft de verpleger geteld, zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Mijn gehemelte was ook voor een deel gescheurd." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Fabio Jakobsen blikt terug op gruwelijke crash Ronde van Polen: '135 hechtingen'

Fabio Jakobsen kwam in 2020 gruwelijk ten val in de Ronde van Polen. Hij vertelt bij Op1 dat hij zich niks herinnert van de crash, maar des te meer van de pijnlijke operaties die volgden in het ziekenhuis. Hij somt op: "Ik miste stukjes van mijn boven- en onderkaak, ik ben tien tanden verloren. [...] 135 hechtingen heeft de verpleger geteld, zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Mijn gehemelte was ook voor een deel gescheurd."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's