Fabio Jakobsen over weerzien met vrienden na horrorcrash: 'Heel blij dat ik het nog meemaak'

Fabio Jakobsen over weerzien met vrienden na horrorcrash: 'Heel blij dat ik het nog meemaak'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Fabio Jakobsen</em> over weerzien met vrienden na <em>horrorcrash</em>: 'Heel blij dat ik het nog meemaak' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 23 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Wielrenner Fabio Jakobsen schoof samen met één van zijn beste vrienden Julius van den Berg aan bij Op1. Jakobsen is nu één van de beste sprinters ter wereld, maar dat mag een wonder heten na een horrorcrash in de Ronde van Polen in 2020. Hij vertelt over het eerste weerzien met het gezin van Van den Berg en vooral diens jonge dochter Sterre, die gewoon bij de zwaar gewonde Jakobsen op schoot ging zitten. "Ik ben heel blij dat ik dit allemaal nog mee mag maken, want het had zomaar anders kunnen zijn." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Fabio Jakobsen over weerzien met vrienden na horrorcrash: 'Heel blij dat ik het nog meemaak'

Wielrenner Fabio Jakobsen schoof samen met één van zijn beste vrienden Julius van den Berg aan bij Op1. Jakobsen is nu één van de beste sprinters ter wereld, maar dat mag een wonder heten na een horrorcrash in de Ronde van Polen in 2020. Hij vertelt over het eerste weerzien met het gezin van Van den Berg en vooral diens jonge dochter Sterre, die gewoon bij de zwaar gewonde Jakobsen op schoot ging zitten. "Ik ben heel blij dat ik dit allemaal nog mee mag maken, want het had zomaar anders kunnen zijn."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV