Zien: hilarische voorbeschouwing Peter Heerschop op Nederland – Ecuador (WK voetbal)

Zien: hilarische voorbeschouwing Peter Heerschop op Nederland – Ecuador (WK voetbal)

Donderdag 24 november 2022 om 10:50

Het Nederlands elftal komt vrijdag weer in actie op het WK voetbal in Qatar. Oranje speelt dan tegen Ecuador, en eigenlijk hoef je de wedstrijd niet eens te kijken als je naar de hilarische voorbeschouwing van Peter Heerschop bij Radio Veronica luistert. De cabaretier heeft zich helemaal verdiept in de tegenstander van het Nederlands elftal en weet zelfs al wat de uitslag wordt.

Bekijk het verhaal van Peter Heerschop over Ecuador in de video van Radio Veronica hieronder.

De wedstrijd Nederland - Ecuador is vrijdag 25 november om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16.05 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Zien: hilarische voorbeschouwing <em>Peter Heerschop</em> op Nederland – Ecuador (WK voetbal) Het Nederlands elftal komt vrijdag weer in actie op het WK voetbal in Qatar. Oranje speelt dan tegen Ecuador, en eigenlijk hoef je de wedstrijd niet eens te kijken als je naar de hilarische voorbeschouwing van Peter Heerschop bij Radio Veronica luistert. De cabaretier heeft zich helemaal verdiept in de tegenstander van het Nederlands elftal en weet zelfs al wat de uitslag wordt. Bekijk het verhaal van Peter Heerschop over Ecuador in de video van Radio Veronica hieronder. De wedstrijd Nederland - Ecuador is vrijdag 25 november om 17.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16.05 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv. Marcel van Roosmalen walgt van spel Nederlands elftal: 'Wij gaan dit toernooi vergallen' Bekijk deze video » Davy Klaassen en Steven Bergwijn prijzen statement Duits elftal op WK voetbal Qatar Bekijk deze video »
Voetbal :

Actuele video's

Meer actuele video's