Martien Meiland: 'Maxime en Leroy gaan wéér verhuizen vanwege de tuin'

Martien Meiland: 'Maxime en Leroy gaan wéér verhuizen vanwege de tuin'

Martien Meiland vertelt waarom zijn dochter Maxime voor de zoveelste keer gaat verhuizen. Maxime, Leroy en hun twee dochters wonen in een prachtig huis in Noordwijk, maar ze missen een tuin. In de nieuwe villa hebben ze een grote tuin, dus hopelijk kunnen ze dan de verhuisdozen even laten staan…

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Martien Meiland</em>: 'Maxime en Leroy gaan wéér verhuizen vanwege de tuin' Martien Meiland vertelt waarom zijn dochter Maxime voor de zoveelste keer gaat verhuizen. Maxime, Leroy en hun twee dochters wonen in een prachtig huis in Noordwijk, maar ze missen een tuin. In de nieuwe villa hebben ze een grote tuin, dus hopelijk kunnen ze dan de verhuisdozen even laten staan… Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Maxime Meiland gaat met gezin verhuizen naar nóg grotere villa (Shownieuws) Bekijk deze video » Chateau Meiland: Maxime & Leroy oefenen openingsdans bruiloft Bekijk deze video »
TV :
Martien Meiland: 'Maxime en Leroy gaan wéér verhuizen vanwege de tuin'

Actuele video's

Meer actuele video's