Hart van Nederland: man zwaargewond na schietpartij in Rotterdam-Zuid (video)

Hart van Nederland: man zwaargewond na schietpartij in Rotterdam-Zuid (video)

Zaterdag 26 november 2022 om 13:39

<em>Hart van Nederland</em>: man zwaargewond na <em>schietpartij</em> in Rotterdam-Zuid (video) Een 40-jarige man is vrijdagnacht zwaargewond geraakt na een schietpartij in Rotterdam. De politie is nog op zoek naar de dader. De Rotterdammer werd met een schotwond aangetroffen op straat aan de Baarlandhof in Rotterdam-Zuid. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Video: Klimaatactivisten naakt in Naturalis om aandacht te vragen Bekijk deze video » Video: Sportminister Corry Helder in dubio over dragen OneLove-band op WK Qatar Bekijk deze video » Minister Robbert Dijkgraaf openhartig over misstanden DWDD: "Nooit iets meegekregen" Bekijk deze video »
Misdaad :

Een 40-jarige man is vrijdagnacht zwaargewond geraakt na een schietpartij in Rotterdam. De politie is nog op zoek naar de dader. De Rotterdammer werd met een schotwond aangetroffen op straat aan de Baarlandhof in Rotterdam-Zuid. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's