Sander de Kramer in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie'

Sander de Kramer in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie'

Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Sander de Kramer is presentator en rasechte Rotterdammer(t). Hij werkt voor KRO-NCRV en maakt daar meerdere programma's, maar staat vooral bekend als het gezicht van de Nijmeegse Vierdaagse naast Fons de Poel in het programma Het gevoel van de Vierdaagse. Bekijk zijn 'mollicitatie' hieronder.

<em>Sander de Kramer</em> in <em>Wie is de Mol?</em> 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Sander de Kramer is presentator en rasechte Rotterdammer(t). Hij werkt voor KRO-NCRV en maakt daar meerdere programma's, maar staat vooral bekend als het gezicht van de Nijmeegse Vierdaagse naast Fons de Poel in het programma Het gevoel van de Vierdaagse. Bekijk zijn 'mollicitatie' hieronder. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sander de Kramer in Khalid & Sophie: 'Heb mijn leven te danken aan Feyenoord' (video) Bekijk deze video » Sander de Kramer in Op1 over Oekraïne: "Een van de ergste winters sinds de Tweede Wereldoorlog" Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Sander de Kramer in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie'

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV