Froukje de Both in Wie is de Mol? 2023: bekijk haar 'mollicitatie'

Froukje de Both in Wie is de Mol? 2023: bekijk haar 'mollicitatie'

Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Froukje de Both is presentatrice bij RTL. Ze heeft jarenlang Eigen huis en tuin gepresenteerd en maakt nu de spin-off Lekker leven. Bekijk haar 'mollicitatie' hieronder.

<em>Froukje de Both</em> in <em>Wie is de Mol?</em> 2023: bekijk haar 'mollicitatie' Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Froukje de Both is presentatrice bij RTL. Ze heeft jarenlang Eigen huis en tuin gepresenteerd en maakt nu de spin-off Lekker leven. Bekijk haar 'mollicitatie' hieronder. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Froukje de Both in Weet Ik Veel over hilarische blooper: "Eerste keer dat ik het terugzie" Bekijk deze video » Shownieuws: Froukje de Both is alweer 50, bekijk de felicitaties van bekende collega's Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Froukje de Both in Wie is de Mol? 2023: bekijk haar 'mollicitatie'

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV