Jurre Geluk in Wie is de Mol? 2023: bekijk haar 'mollicitatie'

Jurre Geluk in Wie is de Mol? 2023: bekijk haar 'mollicitatie'

Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Jurre Geluk is presentator bij BNNVARA. Hij maakt samen met Emma Wortelboer het programma Steken en prikken op NPO Zapp en heeft ook voor 3 op reis gewerkt. Bekijk zijn 'mollicitatie' hieronder.

<em>Jurre Geluk</em> in <em>Wie is de Mol?</em> 2023: bekijk haar 'mollicitatie' Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Jurre Geluk is presentator bij BNNVARA. Hij maakt samen met Emma Wortelboer het programma Steken en prikken op NPO Zapp en heeft ook voor 3 op reis gewerkt. Bekijk zijn 'mollicitatie' hieronder. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: Jurre Geluk gaat trouwen, maar 'eerst genieten van verloofd zijn' (video) Bekijk deze video » Jurre Geluk in Khalid & Sophie over huisdieren: "Ook professionele hulp in vorm van diëtist" Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Jurre Geluk in Wie is de Mol? 2023: bekijk haar 'mollicitatie'

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV