Nabil Aoulad Ayat in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video)

Nabil Aoulad Ayat in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video)

Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Nabil Aoulad Ayad, acteur die groot geworden is bij Het klokhuis en was recent nog te zien in de bioscoopfilm Marokkaanse Bruiloft, die in november een hit was op Netflix. Bekijk zijn 'mollicitatie' hieronder.

<em>Nabil Aoulad Ayat</em> in <em>Wie is de Mol?</em> 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video) Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Nabil Aoulad Ayad, acteur die groot geworden is bij Het klokhuis en was recent nog te zien in de bioscoopfilm Marokkaanse Bruiloft, die in november een hit was op Netflix. Bekijk zijn 'mollicitatie' hieronder. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Nabil Aoulad Ayad over zijn liefde voor ABBA Bekijk deze video » Sander de Kramer in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Nabil Aoulad Ayat in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video)

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV