Sarah Janneh in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video)

Sarah Janneh in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video)

Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Sarah Janneh, actrice en één van de huidige gezichten van Het klokhuis. Ook had ze een grote rol in De Piraten van Hiernaast. Bekijk haar 'mollicitatie' hieronder.

<em>Sarah Janneh</em> in <em>Wie is de Mol?</em> 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video) Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Sarah Janneh, actrice en één van de huidige gezichten van Het klokhuis. Ook had ze een grote rol in De Piraten van Hiernaast. Bekijk haar 'mollicitatie' hieronder. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Daniël Verlaan in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video) Bekijk deze video » Soy Kroon in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Sarah Janneh in Wie is de Mol? 2023: bekijk zijn 'mollicitatie' (video)

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV