Even tot hier gemist? Jody Bernal zingt over 'OneLove' en de KNVB

Even tot hier gemist? Jody Bernal zingt over 'OneLove' en de KNVB

Natuurlijk komt ook de OneLove band en het ontbreken hiervan om de arm van Virgil van Dijk ter sprake bij Even tot hier. Speciaal voor de gelegenheid komt Jody Bernal weer eens zijn grote hit zingen.

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even tot hier</em> gemist? <em>Jody Bernal</em> zingt over 'OneLove' en de KNVB Natuurlijk komt ook de OneLove band en het ontbreken hiervan om de arm van Virgil van Dijk ter sprake bij Even tot hier. Speciaal voor de gelegenheid komt Jody Bernal weer eens zijn grote hit zingen. Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 26 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. 'Gays'Bernal komt met een nieuwe versie van 'Que si, que no', getiteld 'Geen gays, gays nooit'. De mannen hebben weer een aantal geniale tekstuele grappen in het lied verstopt. Zo komen de Belgische minister en zelfs het spel van Nederland tegen Ecuador nog even voorbij. Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Even tot hier gemist? Jody Bernal zingt over 'OneLove' en de KNVB

'Gays'
Bernal komt met een nieuwe versie van 'Que si, que no', getiteld 'Geen gays, gays nooit'. De mannen hebben weer een aantal geniale tekstuele grappen in het lied verstopt. Zo komen de Belgische minister en zelfs het spel van Nederland tegen Ecuador nog even voorbij.

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV