Live stream Kroatië - België (WK voetbal)

Live stream Kroatië - België (WK voetbal)

Kijk donderdag 1 december vanaf 16.00 uur LIVE naar Kroatië - België via de livestream hierboven.

Zondag spelen België en Kroatië tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Kroatië - België op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Kroatië - België

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Kroatië - België is donderdag vanaf 16.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Kroatië - België</em> (WK voetbal) Kijk donderdag 1 december vanaf 16.00 uur LIVE naar Kroatië - België via de livestream hierboven. Zondag spelen België en Kroatië tegen elkaar tijdens het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Kroatië - België op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Kroatië - België De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Kroatië - België (WK voetbal) Bekijk deze video » Kroatië - België is donderdag vanaf 16.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Kroatië - België (WK voetbal)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV