Laatste Chateau Meiland: Martien in tranen op bruiloft Maxime en Leroy

Laatste Chateau Meiland: Martien in tranen op bruiloft Maxime en Leroy

Het hele seizoen van Chateau Meiland werd er al naartoe gewerkt maar maandagavond is het dan eindelijk zover: de bruiloft van Leroy en Maxime. Op de eerste beelden is te zien hoe Erica de bruid naar het altaar leidt en dat Martien het niet droog houdt.

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder en bekijk ook het jawoord

Laatste <em>Chateau Meiland</em>: Martien in tranen op bruiloft Maxime en Leroy Het hele seizoen van Chateau Meiland werd er al naartoe gewerkt maar maandagavond is het dan eindelijk zover: de bruiloft van Leroy en Maxime. Op de eerste beelden is te zien hoe Erica de bruid naar het altaar leidt en dat Martien het niet droog houdt. Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder en bekijk ook het jawoord Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Shownieuws: 'Meilandjes kopen Pension Kristina in Noordwijk, voor 1.5 miljoen' Bekijk deze video » Martien Meiland: 'Maxime en Leroy gaan wéér verhuizen vanwege de tuin' Bekijk deze video » Chateau Meiland: bekijk jawoord Leroy & Maxime Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's