Marcel van Roosmalen maakt Chris Woerts helemaal af: 'Knip zijn tong uit, sluit hem op'

Marcel van Roosmalen maakt Chris Woerts helemaal af: 'Knip zijn tong uit, sluit hem op'

Dinsdag 29 november 2022 om 08:43

De aanwezigheid van Chris Woerts verdeelt kijkers van De Oranjewinter tot op het bot. Marcel van Roosmalen behoort duidelijk tot het kamp dat zich ergert aan de bijdragen van de sportmarketeer: "Knip zijn tong uit, sluit hem op."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Marcel van Roosmalen</em> maakt Chris Woerts helemaal af: 'Knip zijn tong uit, sluit hem op' De aanwezigheid van Chris Woerts verdeelt kijkers van De Oranjewinter tot op het bot. Marcel van Roosmalen behoort duidelijk tot het kamp dat zich ergert aan de bijdragen van de sportmarketeer: "Knip zijn tong uit, sluit hem op." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. OpsluitenVan Roosmalen heeft zijn column in De Oranjewinter duidelijk geschreven met het idee om Woerts volledig de vernieling in te helpen. "Chris Woerts doet wekelijks in dit programma verslag vanuit zijn eigen bubbel. Je zou hem bij zijn grote oren willen pakken om het in zijn snuit te schreeuwen: het interesseert NIEMAND of ESPN of Ziggo de Eredivisie-rechten krijgt. In normale landen worden mensen als Chris Woerts opgesloten. [...] Is Chris Woerts uw buurman? Verhuis!" Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Opsluiten
Van Roosmalen heeft zijn column in De Oranjewinter duidelijk geschreven met het idee om Woerts volledig de vernieling in te helpen. "Chris Woerts doet wekelijks in dit programma verslag vanuit zijn eigen bubbel. Je zou hem bij zijn grote oren willen pakken om het in zijn snuit te schreeuwen: het interesseert NIEMAND of ESPN of Ziggo de Eredivisie-rechten krijgt. In normale landen worden mensen als Chris Woerts opgesloten. [...] Is Chris Woerts uw buurman? Verhuis!"

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's