Zien: Snelle zingt nieuwe single 'Vijf voor twaalf' live bij BEAU

Zien: Snelle zingt nieuwe single 'Vijf voor twaalf' live bij BEAU

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Snelle</em> zingt nieuwe single 'Vijf voor twaalf' live bij <em>BEAU</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van maandag 28 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. Snelle is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste artiesten van Nederland. Maandag schoof hij aan bij BEAU om te vertellen over zijn nieuwe muziek - en uiteraard ook zijn nieuwste single, 'Vijf voor twaalf', live in de studio ten gehore te brengen. Wordt dit opnieuw een nummer 1-hit, na de successen van 'Reünie', 'Smoorverliefd', '17 miljoen mensen' en 'Blijven slapen'? Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Snelle zingt nieuwe single 'Vijf voor twaalf' live bij BEAU

Snelle is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste artiesten van Nederland. Maandag schoof hij aan bij BEAU om te vertellen over zijn nieuwe muziek - en uiteraard ook zijn nieuwste single, 'Vijf voor twaalf', live in de studio ten gehore te brengen. Wordt dit opnieuw een nummer 1-hit, na de successen van 'Reünie', 'Smoorverliefd', '17 miljoen mensen' en 'Blijven slapen'?

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's