Urk: Mathilde krijgt een wee met McDonalds in haar mond (video)

Urk: Mathilde krijgt een wee met McDonalds in haar mond (video)

Half Urk is opgetrommeld om bij de geboorte van Mathilde haar kindje aanwezig te zijn. En bij een bevalling hoort ook goed eten. Mathilde geniet van een 'Maccie' terwijl zij een wee krijgt, waarna haar zus Gerda zegt: "Alleen Mathilde kan een wee krijgen met McDonalds in haar mond."

Bekijk hieronder de video.

Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Urk</em>: Mathilde krijgt een wee met McDonalds in haar mond (video) Half Urk is opgetrommeld om bij de geboorte van Mathilde haar kindje aanwezig te zijn. En bij een bevalling hoort ook goed eten. Mathilde geniet van een 'Maccie' terwijl zij een wee krijgt, waarna haar zus Gerda zegt: "Alleen Mathilde kan een wee krijgen met McDonalds in haar mond." Bekijk hieronder de video. Urk! is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Urk! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Shownieuws: op babybezoek bij Mathilde uit Urk! Bekijk deze video » Urk: tweelingzus Gerda: 'Mag ik je kolven Mathilda? Bekijk deze video » Tony test in Urk! de kennis van het 'Urkers' onder de passagiers op de boot (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV