Zien: Mark van der Linden reageert sterk op schaamteloze oproep Yvonne Coldeweijer

Zien: Mark van der Linden reageert sterk op schaamteloze oproep Yvonne Coldeweijer

Dat roddelkoningin Yvonne Coldeweijer veel over heeft voor een goede scoop, weten we, maar ze gaat nu toch wel heel ver om nieuws te vergaren bij haar leger van spionnen.

Zien: <em>Mark van der Linden</em> reageert sterk op schaamteloze oproep <em>Yvonne Coldeweijer</em> Dat roddelkoningin Yvonne Coldeweijer veel over heeft voor een goede scoop, weten we, maar ze gaat nu toch wel heel ver om nieuws te vergaren bij haar leger van spionnen. Mark van der LindenYvonne heeft namelijk haar 'leger' schaamteloos opgeroepen wie er mogelijk iemand kent bij het VUmc. Ze zou Mark van der Linden, die daar herstellende is van een herseninfarct, graag het een en ander willen vragen... Mark van der Linden reageert zelf bij RTL Boulevard: "Ik word omringd met mensen die gewetensvol, integer en vol warmte hun vak uitoefenen. Zij zullen niets prijsgeven uit dossiers." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Mark van der Linden reageert sterk op schaamteloze oproep Yvonne Coldeweijer

Mark van der Linden
Yvonne heeft namelijk haar 'leger' schaamteloos opgeroepen wie er mogelijk iemand kent bij het VUmc. Ze zou Mark van der Linden, die daar herstellende is van een herseninfarct, graag het een en ander willen vragen... Mark van der Linden reageert zelf bij RTL Boulevard: "Ik word omringd met mensen die gewetensvol, integer en vol warmte hun vak uitoefenen. Zij zullen niets prijsgeven uit dossiers."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV