Fatima Moreira de Melo in RTL Boulevard over Conny Helder: "Dit is onze held"

Fatima Moreira de Melo in RTL Boulevard over Conny Helder: "Dit is onze held"

<em>Fatima Moreira de Melo</em> in <em>RTL Boulevard</em> over <em>Conny Helder</em>: &quot;Dit is onze held&quot; Vandaag was onze sportminister Conny Helden aanwezig bij de overwinning van het Nederlands elftal op het voetbalteam van het organiserende land Qatar. “Dit is onze held”, merkt Fatima Moreira de Melo enigszins cynisch op in RTL Boulevard. De minister heeft daar met prominenten gesproken over de schending van de rechten van arbeidsmigranten en met arbeidsmigranten zelf. En tijdens de wedstrijd had ze zelfs het regenboogspeldje op, al zat het verstopt onder een sjaaltje… Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Fatima Moreira de Melo in RTL Boulevard over Conny Helder: "Dit is onze held"

Vandaag was onze sportminister Conny Helden aanwezig bij de overwinning van het Nederlands elftal op het voetbalteam van het organiserende land Qatar. “Dit is onze held”, merkt Fatima Moreira de Melo enigszins cynisch op in RTL Boulevard. De minister heeft daar met prominenten gesproken over de schending van de rechten van arbeidsmigranten en met arbeidsmigranten zelf. En tijdens de wedstrijd had ze zelfs het regenboogspeldje op, al zat het verstopt onder een sjaaltje…

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV