HLF8 gemist? Wat moet er in een noodpakket zitten in geval van calamiteiten?

HLF8 gemist? Wat moet er in een noodpakket zitten in geval van calamiteiten?

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 29 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag kwam de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid met het advies een noodpakket in huis te hebben voor het geval we te maken krijgen met een grote cyberaanval of met een ongeluk in een kernreactor. In HLF8 vertelt 'prepper' Jeroen Klaassen wat we allemaal allemaal nodig hebben om het een tijdje uit te houden zonder stroom, gas en water. Jeroen is in ieder geval 'prepared'.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em> gemist? Wat moet er in een <em>noodpakket</em> zitten in geval van calamiteiten? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 29 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Vandaag kwam de Nationaal Coördinator Terrorisme en Veiligheid met het advies een noodpakket in huis te hebben voor het geval we te maken krijgen met een grote cyberaanval of met een ongeluk in een kernreactor. In HLF8 vertelt 'prepper' Jeroen Klaassen wat we allemaal allemaal nodig hebben om het een tijdje uit te houden zonder stroom, gas en water. Jeroen is in ieder geval 'prepared'. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
HLF8 gemist? Wat moet er in een noodpakket zitten in geval van calamiteiten?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV