HLF8 gemist? "Kijken naar Oranje kwam de Kamerleden niet zo goed uit"

HLF8 gemist? "Kijken naar Oranje kwam de Kamerleden niet zo goed uit"

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 29 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

De meeste mensen moesten vandaag noodgedwongen vanaf werk naar de WK-wedstrijd van Oranje kijken vanwege het tijdstip. Hebben de Kamerleden in Den Haag ook van de wedstrijd genoten? "Het kwam de Kamerleden vandaag allemaal niet zo goed uit. Alle Kamerleden moesten tijdens de wedstrijd in de Kamer zijn om te stemmen."

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em> gemist? &quot;Kijken naar Oranje kwam de Kamerleden niet zo goed uit&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 29 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. De meeste mensen moesten vandaag noodgedwongen vanaf werk naar de WK-wedstrijd van Oranje kijken vanwege het tijdstip. Hebben de Kamerleden in Den Haag ook van de wedstrijd genoten? "Het kwam de Kamerleden vandaag allemaal niet zo goed uit. Alle Kamerleden moesten tijdens de wedstrijd in de Kamer zijn om te stemmen." Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
HLF8 gemist? "Kijken naar Oranje kwam de Kamerleden niet zo goed uit"

Actuele video's

Meer actuele video's