René van der Gijp over hopeloos spel Nederlands elftal: 'Kutwedstrijd, jammer dan'

René van der Gijp over hopeloos spel Nederlands elftal: 'Kutwedstrijd, jammer dan'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>René van der Gijp</em> over hopeloos spel Nederlands elftal: 'Kutwedstrijd, jammer dan' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Veel Nederlandse voetballiefhebbers maken zich zorgen over het hopeloze spel van Oranje. 'We' zijn weliswaar door naar de achtste finales, maar tegen mindere goden als Senegal, Ecuador en Qatar maakten onze jongens wel érg weinig indruk. Het interesseert René van der Gijp allemaal niet zoveel: na de wedstrijd deed hij op de bank even zijn oogjes dicht. Dat het 'een kutwedstrijd' was, maakte hem ook niet uit: "Jammer dan." Volgens Van der Gijp gaat het erom om zo fit mogelijk de knock-outfase van het WK te bereiken en daar is Nederland in geslaagd. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Veel Nederlandse voetballiefhebbers maken zich zorgen over het hopeloze spel van Oranje. 'We' zijn weliswaar door naar de achtste finales, maar tegen mindere goden als Senegal, Ecuador en Qatar maakten onze jongens wel érg weinig indruk. Het interesseert René van der Gijp allemaal niet zoveel: na de wedstrijd deed hij op de bank even zijn oogjes dicht. Dat het 'een kutwedstrijd' was, maakte hem ook niet uit: "Jammer dan." Volgens Van der Gijp gaat het erom om zo fit mogelijk de knock-outfase van het WK te bereiken en daar is Nederland in geslaagd.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's