Dick Advocaat vertelt over ruzie met Rinus Michels: 'Zweet stond overal op m'n lichaam'

Dick Advocaat vertelt over ruzie met Rinus Michels: 'Zweet stond overal op m'n lichaam'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Dick Advocaat</em> vertelt over ruzie met <em>Rinus Michels</em>: 'Zweet stond overal op m'n lichaam' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Dick Advocaat, de kersverse trainer van ADO Den Haag, schoof dinsdagavond weer aan bij De Oranjewinter. Daar diste de veteraan uit het trainersgilde een sappige anekdote op over een ruzie met de grote Rinus Michels. Advocaat zou bondscoach worden van Oranje onder 18, maar Michels wilde daar - toen puntje bij paaltje kwam - nog drie weken over nadenken. Dat pikte Advocaat niet; hij vertelde 'de grote Michels' dat hij hem dan niet meer hoefde te bellen. 'Je hebt wel lef,' antwoordde Michels - maar het zweet stond bij Advocaat over het hele lichaam. Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dick Advocaat, de kersverse trainer van ADO Den Haag, schoof dinsdagavond weer aan bij De Oranjewinter. Daar diste de veteraan uit het trainersgilde een sappige anekdote op over een ruzie met de grote Rinus Michels. Advocaat zou bondscoach worden van Oranje onder 18, maar Michels wilde daar - toen puntje bij paaltje kwam - nog drie weken over nadenken. Dat pikte Advocaat niet; hij vertelde 'de grote Michels' dat hij hem dan niet meer hoefde te bellen. 'Je hebt wel lef,' antwoordde Michels - maar het zweet stond bij Advocaat over het hele lichaam.

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's