Sjoerd in Lang Leve de Liefde: 'Mijn date ging naar de wc en kwam niet terug'

Sjoerd in Lang Leve de Liefde: 'Mijn date ging naar de wc en kwam niet terug'

Sjoerd is weleens op een erg nare manier gedumpt, vertelt hij aan zijn date: 'We waren aan het eten. Op een gegeven moment zegt ze: ik ga naar de wc. Ik zat daar letterlijk een uur te wachten.' Een andere vrouw had echter juist wel interesse in hem: 'Die wilde me gelijk het bed in, maar ik ben zo niet.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Sjoerd in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Mijn date ging naar de wc en kwam niet terug' Sjoerd is weleens op een erg nare manier gedumpt, vertelt hij aan zijn date: 'We waren aan het eten. Op een gegeven moment zegt ze: ik ga naar de wc. Ik zat daar letterlijk een uur te wachten.' Een andere vrouw had echter juist wel interesse in hem: 'Die wilde me gelijk het bed in, maar ik ben zo niet.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Bionda in Lang Leve de Liefde: 'Even mijn gebit in doen' Bekijk deze video » Ivo basht date in Lang Leve de Liefde: 'Jij bent echt geen 38, of 48!' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's