Zien: The Kik speelt het nummer 'GoeieMorgen' live in de uitzending van BEAU

Zien: The Kik speelt het nummer 'GoeieMorgen' live in de uitzending van BEAU

Woensdag 30 november 2022 om 10:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>The Kik</em> speelt het nummer 'GoeieMorgen' live in de uitzending van <em>BEAU</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 29 november. Je kunt ook de hele uitzending van BEAU terugkijken bij Gids.tv. De Nederlandstalige band The Kik, geleid door de plat-Rotterdamse Dave von Raven, was dinsdag weer te gast bij Beau van Erven Dorens. Ze speelden het nummer 'GoeieMorgen' live in de uitzending. Als geen ander weet The Kik de jaren zestig-sound van The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks en The Who te kopiëren. Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: The Kik speelt het nummer 'GoeieMorgen' live in de uitzending van BEAU

De Nederlandstalige band The Kik, geleid door de plat-Rotterdamse Dave von Raven, was dinsdag weer te gast bij Beau van Erven Dorens. Ze speelden het nummer 'GoeieMorgen' live in de uitzending. Als geen ander weet The Kik de jaren zestig-sound van The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks en The Who te kopiëren.

Bekijk het fragment uit BEAU hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's