De Bevers: Kees gilt het uit tijdens ritje in botsauto met John (video)

De Bevers: Kees gilt het uit tijdens ritje in botsauto met John (video)

John en Kees vinden hun jeugd weer terug in de botsauto's. Ze zijn op bezoek bij de locatie waar John een speciale fanreis organiseert. Kees gilt John de oren van zijn kop af met zijn schelle harde gegil.

Bekijk hieronder de video van De Bevers.

Het nieuwe seizoen van De Bevers is elke woensdag wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Bevers</em>: Kees gilt het uit tijdens ritje in botsauto met John (video) John en Kees vinden hun jeugd weer terug in de botsauto's. Ze zijn op bezoek bij de locatie waar John een speciale fanreis organiseert. Kees gilt John de oren van zijn kop af met zijn schelle harde gegil. Bekijk hieronder de video van De Bevers. Het nieuwe seizoen van De Bevers is elke woensdag wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Bevers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: De Bevers over hun frietkraam in Kroatië, en start nieuw seizoen Bekijk deze video » Zie: vriend van John de Bever krijgt vlinders van andere man Bekijk deze video » Bekijk: Marciano is ongeneeselijk ziek en wordt verrast door John de Bever Bekijk deze video »
TV :
De Bevers: Kees gilt het uit tijdens ritje in botsauto met John (video)

Actuele video's

Meer actuele video's