Bijzonder! Donderdag eerste vrouwelijke scheidsrechter op een WK (HLF8)

Bijzonder! Donderdag eerste vrouwelijke scheidsrechter op een WK (HLF8)

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 30 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Het WK in Qatar heeft de primeur want voor het eerst ooit op een WK heren voetbaltoernooi zijn er drie vrouwelijke scheidsrechters aangesteld. Morgen zal de eerste vrouwelijke scheidsrechter, de Franse Stéphanie Frappart de wedstrijd Costa Rica -Duitsland fluiten. Karin Bloemen is hier ook zeer opgetogen over: "Ik vind het ontzettend gaaf, dit is echt een hoogtepunt!"

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Bijzonder! Donderdag eerste <em>vrouwelijke scheidsrechter</em> op een <em>WK</em> (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 30 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Het WK in Qatar heeft de primeur want voor het eerst ooit op een WK heren voetbaltoernooi zijn er drie vrouwelijke scheidsrechters aangesteld. Morgen zal de eerste vrouwelijke scheidsrechter, de Franse Stéphanie Frappart de wedstrijd Costa Rica -Duitsland fluiten. Karin Bloemen is hier ook zeer opgetogen over: "Ik vind het ontzettend gaaf, dit is echt een hoogtepunt!" Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's