HLF8 gemist? Weinig WK-koorts in Amerika door lange speeltijden

HLF8 gemist? Weinig WK-koorts in Amerika door lange speeltijden

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 30 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

In Nederland heerst er momenteel minder Oranjekoorts dan normaal gesproken tijdens een WK, maar hoe zit dat in het land wat we zaterdag gaan tegenkomen tijdens het WK? Amerika heeft weinig last van de 'voetbalkoorts', ze kijken wel naar het WK, maar daar vinden ze american football een stuk interessanter: "Als je wil dat voetbal in Amerika doorbreekt dan moet je zes keer 15 minuten gaan spelen."

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em> gemist? Weinig WK-koorts in <em>Amerika</em> door lange speeltijden Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 30 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In Nederland heerst er momenteel minder Oranjekoorts dan normaal gesproken tijdens een WK, maar hoe zit dat in het land wat we zaterdag gaan tegenkomen tijdens het WK? Amerika heeft weinig last van de 'voetbalkoorts', ze kijken wel naar het WK, maar daar vinden ze american football een stuk interessanter: "Als je wil dat voetbal in Amerika doorbreekt dan moet je zes keer 15 minuten gaan spelen." Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's