HLF8 gemist? Farid Azarkan over Marokkaanse voetbalrellen: "In Marokko was het gewoon rustig"

HLF8 gemist? Farid Azarkan over Marokkaanse voetbalrellen: "In Marokko was het gewoon rustig"

Woensdag 30 november 2022 om 20:36

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 30 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

In HLF8 grapt Farid Azarkan van de politieke partij DENK, over de Marokkaanse voetbalrellen die uitbraken na winst in Qatar op België, waarom dat toch zo uit de hand liep in Amsterdam! De hele tafel is het er tenslotte over eens dat rellen in het algemeen helaas horen bij voetbal. Azarkan vertelt: "In Marokko was het gewoon rustig. Daar is feest gevierd!"

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>HLF8</em> gemist? <em>Farid Azarkan</em> over Marokkaanse <em>voetbalrellen</em>: &quot;In Marokko was het gewoon rustig&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 30 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In HLF8 grapt Farid Azarkan van de politieke partij DENK, over de Marokkaanse voetbalrellen die uitbraken na winst in Qatar op België, waarom dat toch zo uit de hand liep in Amsterdam! De hele tafel is het er tenslotte over eens dat rellen in het algemeen helaas horen bij voetbal. Azarkan vertelt: "In Marokko was het gewoon rustig. Daar is feest gevierd!" Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's