Valentijn Driessen over slechte vorm Oranje: 'Geen wereldkampioen, wel de finale'

Valentijn Driessen over slechte vorm Oranje: 'Geen wereldkampioen, wel de finale'

Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van woensdag 30 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>Valentijn Driessen</em> over slechte vorm Oranje: 'Geen wereldkampioen, wel de finale' Hieronder zie je een fragment van De Oranjewinter van woensdag 30 november. Je kunt de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Valentijn Driessen en Martijn Krabbendam kregen het na de wedstrijd Nederland - Qatar aan de stok met bondscoach Louis van Gaal. De heren waren uitermate kritisch op het vertoonde spel van Oranje en Noa Vahle besloot ze eens op te zoeken om te kijken hoe de vlag er op the day after bij hing. Beide heren waren nog steeds niet enthousiast, maar Krabbendam erkent dat het in de achtste finale opeens kan gaan draaien 'als een tierelier' en ook Driessen was opvallend positief. Hij verwacht niet dat we wereldkampioen worden, maar wel dat de finale gehaald wordt... De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Valentijn Driessen en Martijn Krabbendam kregen het na de wedstrijd Nederland - Qatar aan de stok met bondscoach Louis van Gaal. De heren waren uitermate kritisch op het vertoonde spel van Oranje en Noa Vahle besloot ze eens op te zoeken om te kijken hoe de vlag er op the day after bij hing. Beide heren waren nog steeds niet enthousiast, maar Krabbendam erkent dat het in de achtste finale opeens kan gaan draaien 'als een tierelier' en ook Driessen was opvallend positief. Hij verwacht niet dat we wereldkampioen worden, maar wel dat de finale gehaald wordt...

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's