Zien: de eerste explosieve beelden van de documentaire over Harry en Meghan (video)

Zien: de eerste explosieve beelden van de documentaire over Harry en Meghan (video)

Vanaf 8 december zie je op Netflix de nieuwe documentaire Harry en Meghan en in Shownieuws zag je de eerste beelden. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: de eerste explosieve beelden van de documentaire over <em>Harry en Meghan</em> (video) Vanaf 8 december zie je op Netflix de nieuwe documentaire Harry en Meghan en in Shownieuws zag je de eerste beelden. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. TrailerNetflix heeft de eerste trailer gedeeld van de documentaire over prins Harry en Meghan, die volgende week verschijnt op de streamingdienst. In de trailer zegt Harry onder meer dat hij "er alles aan moest doen om zijn gezin te beschermen". Harry en Meghan is vanaf 8 december te zien bij Netflix. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Sylvie Meis laat volgers uitgebreid haar bikini-body zien vanuit Miami (video) Bekijk deze video » Bekijk: Chantal Janzen over de fusie: 'Ik sta open voor verandering' Bekijk deze video » Schokkend: ouders doodgereden Shana: 'Jij hebt ons enige kind van het leven beroofd' Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Trailer
Netflix heeft de eerste trailer gedeeld van de documentaire over prins Harry en Meghan, die volgende week verschijnt op de streamingdienst. In de trailer zegt Harry onder meer dat hij "er alles aan moest doen om zijn gezin te beschermen".

Harry en Meghan is vanaf 8 december te zien bij Netflix. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV