Johan Derksen in De Oranjewinter: 'Sam Hagens wordt nieuwe presentator HLF8' (video)

Johan Derksen in De Oranjewinter: 'Sam Hagens wordt nieuwe presentator HLF8' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Johan Derksen in <em>De Oranjewinter</em>: 'Sam Hagens wordt nieuwe presentator <em>HLF8</em>' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Johan Derksen heeft een nieuwtje. Volgens hem wordt Sam Hagens, politiek verslaggever van Hart van Nederland, de nieuwe presentator van HLF8. Derksen noemde eerder al Sander Lantinga en Manuel Venderbos als mogelijke opvolgens, maar dat blijkt niet te kloppen. Volgens mede-presentator Hélène Hendriks zijn ook de plannen met Sam Hagens nog niet rond. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen heeft een nieuwtje. Volgens hem wordt Sam Hagens, politiek verslaggever van Hart van Nederland, de nieuwe presentator van HLF8. Derksen noemde eerder al Sander Lantinga en Manuel Venderbos als mogelijke opvolgens, maar dat blijkt niet te kloppen. Volgens mede-presentator Hélène Hendriks zijn ook de plannen met Sam Hagens nog niet rond.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV