Piet Adema in Op1 over toekomst landbouw: 'Minder boeren en minder vee' (video)

Piet Adema in Op1 over toekomst landbouw: 'Minder boeren en minder vee' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Piet Adema in <em>Op1</em> over toekomst landbouw: 'Minder boeren en minder vee' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Landbouwminister Piet Adema heeft sinds deze zomer de zware taak om het stikstofdossier in goede banen te leiden. Maar heeft de Nederlandse boer nog wel toekomst? Die vraag beantwoorde hij in Op1. 'De opgaven die er zijn, daar zal de agrarische sector mee aan de slag moeten. En dat gaat lijden tot minder boeren en dat gaat lijden tot minder vee.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Piet Adema in Op1 over toekomst landbouw: 'Minder boeren en minder vee' (video)

Landbouwminister Piet Adema heeft sinds deze zomer de zware taak om het stikstofdossier in goede banen te leiden. Maar heeft de Nederlandse boer nog wel toekomst? Die vraag beantwoorde hij in Op1. 'De opgaven die er zijn, daar zal de agrarische sector mee aan de slag moeten. En dat gaat lijden tot minder boeren en dat gaat lijden tot minder vee.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV