Fijn weekend vanaf 19 januari in de bioscoop: bekijk de trailer

Fijn weekend vanaf 19 januari in de bioscoop: bekijk de trailer

In de film Fijn weekend draait het verhaal om een vriendengroep, ze gaan voor een bijzonder herdenkingsweekend naar de Franse Bourgogne. Ze willen hun overleden vriend eren, maar deze vakantie krijgt een hele andere wending als de weduwe haar nieuwe liefde meeneemt. Dit zorgt voor heftige reacties binnen de groep. Jon Karthaus, Carolien Karthaus-Spoor, Kay Greidanus, Sarah Chronis, Steef de Bot, Aus Greidanus Sr. en Lisa Zweerman zijn te zien in Fijn weekend.

De film Fijn weekend is vanaf 19 januari te zien in de bioscoop. In de video hieronder kun je de trailer van Fijn weekend bekijken.

<em>Fijn weekend</em> vanaf 19 januari in de bioscoop: bekijk de trailer In de film Fijn weekend draait het verhaal om een vriendengroep, ze gaan voor een bijzonder herdenkingsweekend naar de Franse Bourgogne. Ze willen hun overleden vriend eren, maar deze vakantie krijgt een hele andere wending als de weduwe haar nieuwe liefde meeneemt. Dit zorgt voor heftige reacties binnen de groep. Jon Karthaus, Carolien Karthaus-Spoor, Kay Greidanus, Sarah Chronis, Steef de Bot, Aus Greidanus Sr. en Lisa Zweerman zijn te zien in Fijn weekend. De film Fijn weekend is vanaf 19 januari te zien in de bioscoop. In de video hieronder kun je de trailer van Fijn weekend bekijken. Zien: de eerste explosieve beelden van de documentaire over Harry en Meghan (video) Bekijk deze video » ZIEN: de eerste trailer van de film Indiana Jones and the Dial of Destiny met Harrison Ford Bekijk deze video »
Trailer :
Fijn weekend vanaf 19 januari in de bioscoop: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV