Sinterklaas in Een Jaar Van Je Leven: ‘Beetje brak door pepernoten snuiven’

Sinterklaas in Een Jaar Van Je Leven: ‘Beetje brak door pepernoten snuiven’

Hoog bezoek in Een Jaar Van Je Leven, want niemand minder dan Sinterklaas komt langs. Alleen blijkt Sinterklaas een nogal heftige nacht te hebben beleefd. “De hele nacht op het paard gezeten weer. Gisteravond pepernoten liggen snuiven. Ik ben een beetje brak.” Gelukkig heeft de Sint wel cadeautjes meegenomen, en hij hoopt dat iedereen lief is geweest. “Als je stout bent, heb ik ook nog iets in petto voor je.”

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Sinterklaas in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: ‘Beetje brak door pepernoten snuiven’ Hoog bezoek in Een Jaar Van Je Leven, want niemand minder dan Sinterklaas komt langs. Alleen blijkt Sinterklaas een nogal heftige nacht te hebben beleefd. “De hele nacht op het paard gezeten weer. Gisteravond pepernoten liggen snuiven. Ik ben een beetje brak.” Gelukkig heeft de Sint wel cadeautjes meegenomen, en hij hoopt dat iedereen lief is geweest. “Als je stout bent, heb ik ook nog iets in petto voor je.” Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Kim ontploft in Een Jaar Van Je Leven tegen Esther: ‘Houd je bek achterlijke trut’ Bekijk deze video » Zie: Esther gaat achter Jan- Willem aan in Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's