Dave Maasland in De Oranjewinter over lek bij FvD: 'Over zichzelf afgeroepen' (video)

Dave Maasland in De Oranjewinter over lek bij FvD: 'Over zichzelf afgeroepen' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Dave Maasland in <em>De Oranjewinter</em> over lek bij FvD: 'Over zichzelf afgeroepen' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Afgelopen week vond er een groot datalek plaats rondom de nieuwe app van Forum voor Democratie. Volgens cyber-expert Dave Maasland is dit het grootste politieke lek dat hij heeft meegemaakt. 'En de gegevens liggen heel gevoelig.' De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Afgelopen week vond er een groot datalek plaats rondom de nieuwe app van Forum voor Democratie. Volgens cyber-expert Dave Maasland is dit het grootste politieke lek dat hij heeft meegemaakt. 'En de gegevens liggen heel gevoelig.'

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV