Video: grote ravage in Den Bosch na explosie bij een woonhuis (Hart van Nederland)

Video: grote ravage in Den Bosch na explosie bij een woonhuis (Hart van Nederland)

Video: grote ravage in Den Bosch na <em>explosie</em> bij een woonhuis (<em>Hart van Nederland</em>) Een explosie bij een huis in Den Bosch heeft vannacht een enorme ravage veroorzaakt. De straat lag bezaaid met brokstukken en glasscherven. Op de plek des onheils werden ook kogelhulzen aangetroffen. Er lijkt niemand gewond te zijn geraakt, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Johan Derksen in De Oranjewinter: 'Sam Hagens wordt nieuwe presentator HLF8' (video) Bekijk deze video » Enorme brand in flat Arnhem: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Video: Vrouw omgekomen bij heftige brand in Arnhems appartementencomplex Bekijk deze video »
Misdaad :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een explosie bij een huis in Den Bosch heeft vannacht een enorme ravage veroorzaakt. De straat lag bezaaid met brokstukken en glasscherven. Op de plek des onheils werden ook kogelhulzen aangetroffen. Er lijkt niemand gewond te zijn geraakt, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV