Hart van NL gemist? 'Cadeautjestuin' Krista groot succes: 'Voor mensen met weinig geld'

Hart van NL gemist? 'Cadeautjestuin' Krista groot succes: 'Voor mensen met weinig geld'

<em>Hart van NL</em> gemist? 'Cadeautjestuin' Krista groot succes: 'Voor mensen met weinig geld' Ieder kind zou Sinterklaas moeten kunnen vieren. Met dat idee in haar achterhoofd plaatste Krista uit het Noord-Hollandse Wognum afgelopen week een kast met gedoneerd speelgoed in haar voortuin. Via sociale media riep ze iedereen die een cadeau zou kunnen doneren op om dat te doen. En mensen die dit jaar moeite hebben om een sinterklaascadeautje te betalen, kunnen er eentje ophalen. 'No questions asked.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Enorme brand in flat Arnhem: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Video: Vrouw omgekomen bij heftige brand in Arnhems appartementencomplex Bekijk deze video » Video: grote ravage in Den Bosch na explosie bij een woonhuis (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van NL gemist? 'Cadeautjestuin' Krista groot succes: 'Voor mensen met weinig geld'

Ieder kind zou Sinterklaas moeten kunnen vieren. Met dat idee in haar achterhoofd plaatste Krista uit het Noord-Hollandse Wognum afgelopen week een kast met gedoneerd speelgoed in haar voortuin. Via sociale media riep ze iedereen die een cadeau zou kunnen doneren op om dat te doen. En mensen die dit jaar moeite hebben om een sinterklaascadeautje te betalen, kunnen er eentje ophalen. 'No questions asked.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's