In het spoor van Oranje: Uitgebreide voorbeschouwing op achtste finale tegen Verenigde Staten

In het spoor van Oranje: Uitgebreide voorbeschouwing op achtste finale tegen Verenigde Staten

Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv.

Even schrikken: Louis van Gaal vertelt dat er meerdere griepverschijnselen zijn in de selectie van Oranje. Wie? Dat wil de bondscoach niet zeggen. Heeft dit gevolgen voor de achtste finale op het WK tegen de Verenigde Staten?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>In het spoor van Oranje</em>: Uitgebreide voorbeschouwing op <em>achtste finale</em> tegen Verenigde Staten Bekijk alle aankondigingen, livestreams, samenvattingen en hoogtepunten van het WK voetbal 2022 op Gids.tv. Even schrikken: Louis van Gaal vertelt dat er meerdere griepverschijnselen zijn in de selectie van Oranje. Wie? Dat wil de bondscoach niet zeggen. Heeft dit gevolgen voor de achtste finale op het WK tegen de Verenigde Staten? Tekst gaat verder onder de video. In het spoor van OranjeOranje-watcher Jeroen Stekelenburg en Chiel van Koldenhoven nemen je tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar mee 'in het spoor van Oranje'. Het Nederlands elftal is in de knock-outfase beland en dus telt alleen winnen. Het spel van Oranje is matig, maar resultaat is het enige wat telt. Bekijk de video van In het spoor van Oranje met Jeroen Stekelenburg en Chiel van Koldenhoven hierboven. Bekijk ook Valentijn Driessen over slechte vorm Oranje: 'Geen wereldkampioen, wel de finale' Bekijk deze video » Louis van Gaal verwacht lastige wedstrijd tegen Verenigde Staten: "Fysiek sterkte ploeg" Bekijk deze video »
Voetbal :
In het spoor van Oranje: Uitgebreide voorbeschouwing op achtste finale tegen Verenigde Staten

In het spoor van Oranje
Oranje-watcher Jeroen Stekelenburg en Chiel van Koldenhoven nemen je tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Qatar mee 'in het spoor van Oranje'. Het Nederlands elftal is in de knock-outfase beland en dus telt alleen winnen. Het spel van Oranje is matig, maar resultaat is het enige wat telt.

Bekijk de video van In het spoor van Oranje met Jeroen Stekelenburg en Chiel van Koldenhoven hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV