Hart van Nederland gemist? Zeventig dode lammetjes door brand in schuur Marknesse

Hart van Nederland gemist? Zeventig dode lammetjes door brand in schuur Marknesse

<em>Hart van Nederland</em> gemist? <em>Zeventig dode lammetjes</em> door brand in schuur Marknesse Door een brand in een oude boerderijschuur in Marknesse in de Noordoostpolder zijn zeventig lammeren omgekomen. Een twintigtal schapen is gered, meldt de brandweer. De brand woedde in de nacht van vrijdag op zaterdag bij een boerderij aan de Leemringweg. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al uit het pand. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Brand in Kurhaus (Scheveningen): bekijk de beelden Bekijk deze video » Enorme brand in flat Arnhem: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Door een brand in een oude boerderijschuur in Marknesse in de Noordoostpolder zijn zeventig lammeren omgekomen. Een twintigtal schapen is gered, meldt de brandweer. De brand woedde in de nacht van vrijdag op zaterdag bij een boerderij aan de Leemringweg. Toen de brandweer arriveerde sloegen de vlammen al uit het pand.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV