Kijken: Sylvia Geersen blikt terug op huilbui in Special Forces VIPS

Kijken: Sylvia Geersen blikt terug op huilbui in Special Forces VIPS

Sylvia Geersen gaat binnenkort meedoen aan The Bachelorette, maar deed recent nog mee aan een programma van een heel andere orde: Special Forces VIPS. Ze wil er niet meer aan terug denken, maar vind het wel geweldig van zichzelf: 'Ik heb dat masker afgegooid. Het is best confronterend om op televisie te zijn, als je zo breekt.'

Kijken: <em>Sylvia Geersen</em> blikt terug op huilbui in <em>Special Forces VIPS</em> Sylvia Geersen gaat binnenkort meedoen aan The Bachelorette, maar deed recent nog mee aan een programma van een heel andere orde: Special Forces VIPS. Ze wil er niet meer aan terug denken, maar vind het wel geweldig van zichzelf: 'Ik heb dat masker afgegooid. Het is best confronterend om op televisie te zijn, als je zo breekt.' Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Special Forces VIPS is in zijn geheel te zien bij Videoland. The Bachelorette is vanaf februari te zien. Bekijk ook Sylvia Geersen wil niet van gebouw af in Special Forces VIPS: "Je kop erbij houden!" Bekijk deze video » Sylvia Geersen in shock: heeft Monica Geuze een bijzondere gave? (video) Bekijk deze video »
TV :
Kijken: Sylvia Geersen blikt terug op huilbui in Special Forces VIPS

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Special Forces VIPS is in zijn geheel te zien bij Videoland. The Bachelorette is vanaf februari te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV