Bizarre beelden: Axl Rose (Guns N' Roses) smijt microfoon tegen hoofd van fan

Bizarre beelden: Axl Rose (Guns N' Roses) smijt microfoon tegen hoofd van fan

Bizarre beelden: <em>Axl Rose</em> (Guns N' Roses) smijt microfoon tegen hoofd van fan Het is al jaren een traditie bij concerten van de Amerikaanse hardrockband Guns N' Roses: aan het eind van het nummer 'Paradise City' smijt zanger Axl Rose zijn microfoon in het publiek. Het leidt altijd tot één gelukkige fan, die de microfoon mee naar huis kan nemen - maar in Australië ging het helemaal mis. De microfoon in kwestie belandde namelijk precies tussen de ogen van een vrouwelijke fan, die nu met een blauw gezicht en een flinke wond achterblijft... Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Guns N' Roses in Stadspark Groningen: November Rain (video) Bekijk deze video » Video: Guns N’ Roses speelt Sweet Child O' Mine in Groningen Bekijk deze video »
Muziek :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Het is al jaren een traditie bij concerten van de Amerikaanse hardrockband Guns N' Roses: aan het eind van het nummer 'Paradise City' smijt zanger Axl Rose zijn microfoon in het publiek. Het leidt altijd tot één gelukkige fan, die de microfoon mee naar huis kan nemen - maar in Australië ging het helemaal mis. De microfoon in kwestie belandde namelijk precies tussen de ogen van een vrouwelijke fan, die nu met een blauw gezicht en een flinke wond achterblijft...

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV