Roxane Knetemann: 'Dat vind ik heel onprettig' (De Oranjewinter)

Roxane Knetemann: 'Dat vind ik heel onprettig' (De Oranjewinter)

Roxane Knetemann gaf onlangs in De Oranjewinter aan geen type te zijn om rustig op de bank te gaan zitten nietsdoen. Ze liep daarom onlangs een dagje mee bij een wellnesscentrum en het is de bedoeling dat ze daar ook zal gaan werken. Klein 'probleem': ze is momenteel nogal druk met sportcommentaar geven.

'Dat vind ik eigenlijk heel onprettig'
'Ik denk dat er veel mensen daar nu naartoe gaan komen speciaal voor jou', geeft Wilfred Genee aan tijdens het napraten met de voormalig wielrenster. Het zou natuurlijk wel erg jammer zijn als die allemaal afreizen naar dat resort, in de hoop een glimp van Roxane op te vangen, en vervolgens teleurgesteld worden: 'Dat vind ik dus eigenlijk heel onprettig. Ze hoeven toch niet voor mij daar naartoe joh', aldus Knetemann.

Bekijk het hele gesprek van Wilfred Genee en Roxane Knetemann hieronder

Roxane Knetemann: 'Dat vind ik heel onprettig' (<em>De Oranjewinter</em>) Roxane Knetemann gaf onlangs in De Oranjewinter aan geen type te zijn om rustig op de bank te gaan zitten nietsdoen. Ze liep daarom onlangs een dagje mee bij een wellnesscentrum en het is de bedoeling dat ze daar ook zal gaan werken. Klein 'probleem': ze is momenteel nogal druk met sportcommentaar geven. 'Dat vind ik eigenlijk heel onprettig''Ik denk dat er veel mensen daar nu naartoe gaan komen speciaal voor jou', geeft Wilfred Genee aan tijdens het napraten met de voormalig wielrenster. Het zou natuurlijk wel erg jammer zijn als die allemaal afreizen naar dat resort, in de hoop een glimp van Roxane op te vangen, en vervolgens teleurgesteld worden: 'Dat vind ik dus eigenlijk heel onprettig. Ze hoeven toch niet voor mij daar naartoe joh', aldus Knetemann. Bekijk het hele gesprek van Wilfred Genee en Roxane Knetemann hieronder De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Hélène Hendriks geniet volop van Kylian Mbappé: 'Wat is hij goed hè...' Bekijk deze video » Johan Derksen haalt uit naar columnist Leo Derksen: 'Wat een klootzak was dat!' Bekijk deze video » Sneeuwradar maandag: witte Pakjesavond in Limburg en wellicht delen van Brabant & Overijssel Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV